logo

En lokal Rørlegger Askøy

Det er lite Bergen Rør AS ikke har en mening om når det gjelder VVS. Med privatkunder som hovedfokus, har vi en løsning for alle. Det som er bra med Bergen Rør er at man kan få hjelp med alle aspekter rundt vann og kloakk, men også baderoms-interiør og annet. 

Men Askøy er også sted med voksende næring. Nye bygg trenger gode løsninger for opplegg av vann til og fra lokalene. Kanskje kan en rehabilitering av toaletter og bad gjøre at kundene vil strømme til lokalene, forhåpentligvis også litt på grunn av varene de selger. Kanskje er det nyplukkede jordbær fra Ask eller norsk industri på Storebotn. Uansett trenger alle vann.

Trenger du en rørlegger eller fagfolk til å sette opp dusj eller badekar, finne lekkasjer og installering av servanter i Askøy er det garantert en bedrift som kan hjelpe deg, nemlig Bergen Rør. 

Rørlegger Askøy
I Askøy er det mange rørleggere og fagfolk med vann -og avløp som ekspertfelt, men helt klart en som vil hjelpe til uansett hvor komplisert det måtte være. Rør er det de kan best! Med en befolkning på nesten 30.000 innbyggere er Askøy som en liten by å regne. Her bugner det av aktivitet og næring. Det er klart Bergen Rør stiller opp når røs skal byttes og fornyes, når servant og baderoms-interiør skal monteres eller når det rett og slett ikke går an å skru av vannet i dusjen.

bergen ror tjenestebil
Askøy

Kontakt oss
for prisforslag
55 60 58 00 

3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

Rørlegging & VVS i Askøy og omegn

Askøy er øykommunen rett nord for Bergen. Midt i fjorden med veiforbindelse med byen. Her er det mange gamle hus fra en svunnen tid, og mange nye hus og næringer som holder til. Her trenger mange også sertifisert hjelp med vann og avløp. Trenger du rørleggertjenester kan det være mange ting som har oppstått. Kanskje har doen gått tett, vannkrana lekker eller du trenger opplegg til vaskemaskin eller bytte varmtvannstank.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten