Gode & Rimlige VVS Rørleggertjenester i Fyllingsdalen

Det skal ikke mer til en tre steg før Bergen Rør har ordnet rørene for deg. De tar rørleggerarbeidet på alvor, og leverer service og vedlikehold på høyt nivå. 

De holder til i Nesttun, men er rask på pletten om man skulle ha behov for det. Alt fra blandebatteri til varmepumper kan bli skiftet og montert etter godkjente metoder.

 Det er klart mange er på alerten etter de store vannproblemene som var. Lite hadde det med vannrørene å gjøre, men man vet samtidig at etterslepet er stort. 

Ett nybygg vil få helt moderne rør, men mange er allerede koblet til et stort nettverk. Om ikke disse fungerer og er tette, kan vanntapet bli stort. 

Bergen Rør hjelper til der folk trenger det, men ofte er det baderom og våtrom generelt som det etterspørres hjelp til. Bergen Rør kan sette opp dusj og servant om det er det man ønsker. Bestill avtale på telefon 95 00 00 09!

bergen ror tjenestebil
fyllingsdalen
3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

  • Ring oss, uansett tid på døgnet
  • Bruk kontaktskjemaet
Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

  • Få ditt fastpris gjennom et uforpliktende tilbud/befaring
  • 100% Fastpris uten overraskelser
Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

  • Ryddig og profesjonelt utført
  • Ryddig å rent etter utført oppdrag
  • Oppdrag utført til punkt og prikke til avtalt pris og tid
logo
vvs eksperten
mva registrert

Bergen Rør & VVS operativ på kort varsel

Man skulle tro en by som Bergen hadde greie på vann -og avløp. Og de har de så saktens også. Fyllingsdalen, en av byens store drabanter, ligger vakkert til ved Storavatnet med utsøkt natur. 

Folk i Fyllingsdalen trenger rørleggertjenester, selv om husene her stort sett er satt opp etter 1955, da Bergen kjøpte bydelen fra Fana kommune. Rørleggertjenester i Fyllingsdalen bør utføres av Bergen Rør AS. Med det i baktankene er Fyllingsdalen like stor som en middels stor by i Norge. 

Her trengs det gode håndverkere med høy kompetanse på rør og kloakk. For det er ikke mer enn noen måneder siden de fikk stor medieomtale for et utbrudd av E. Coli bakterien i drikkevannet. Selv om det ikke hadde noe med rørene å gjøre, ble det igjen satt fokus på etterslepet av oppgraderingen som trengs. Alle må bidra til at rørsystemet fornyes, og da er det godt å vite at man har dyktige rørleggere også i Fyllingsdalen.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon