logo

Alt innen rørleggi og vvs

VVS & Rørlegger Fyllingsdalen

Gode & Rimlige VVS Rørleggertjenester i Fyllingsdalen

Det skal ikke mer til en tre steg før Bergen Rør har ordnet rørene for deg. De tar rørleggerarbeidet på alvor, og leverer service og vedlikehold på høyt nivå. 

Med hovedkontor og rørleggerbutikk i Nesttun har vi mulighet å betjene hele Hordaland inklusive Fyllingsdalen med rør & vvstjenester. Vi er en rørlegger som er rask på pletten når du skulle ha behov for det. Vi tilbyr alt fra blandebatteri til varmepumper kan bli skiftet og montert etter godkjente metoder.

 Det er klart mange er på alerten etter de store vannproblemene som var. Lite hadde det med vannrørene å gjøre, men man vet samtidig at etterslepet er stort. 

Ett nybygg vil få helt moderne rør, men mange er allerede koblet til et stort nettverk. Om ikke disse fungerer og er tette, kan vanntapet bli stort. 

Vi hjelper til der folk trenger det, men ofte er det baderom og våtrom generelt som det etterspørres hjelp til. Vi kan sette opp dusj og servant om det er det man ønsker. Bestill avtale på telefon 95 00 00 09!

bergen ror tjenestebil
fyllingsdalen
3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

logo
vvs eksperten
mva registrert

Operativ på kort varsel

Folk trenger elektriker og rørleggertjenester, selv om husene her stort sett er satt opp etter 1955, da Bergen kjøpte bydelen fra Fana kommune. Rørleggertjenester kan utføres av din lokale fagmann, Bergen Rør AS. Med det i baktankene er Fyllingsdalen like stor som en middels stor by i Norge. 

Her trengs det gode håndverkere med høy kompetanse på rør og kloakk. For det er ikke mer enn noen måneder siden de fikk stor medieomtale for et utbrudd av E. Coli bakterien i drikkevannet. Selv om det ikke hadde noe med rørene å gjøre, ble det igjen satt fokus på etterslepet av oppgraderingen som trengs. Alle må bidra til at rørsystemet fornyes, og da er det godt å vite at man har dyktige rørleggere.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten