logo

Koble av vaskmaskin? Vi hjelper deg!

En vaskemaskin er alltid kjekt å ha, da de fleste i dag er avhengig av å vaske klær hjemme. Men en vaskemaskin har ofte et program, en sentrifuge, som gjør at store krefter er i sving. Dette krever et svært stabilt underlag. I dag trenger man ikke å rekvirere en rørlegger for å få det til, men det kan være gunstig. Spør en medarbeider på Bergen Rør om hjelp! 

De fikser vaskemaskinen på solid grunnlag. Bergen Rør er en rørleggertjeneste med base i Nesttun. 

Her får man all den hjelpen man trenger når det gjelder vann –og avløp. Vaskemaskiner er helt avhengig av vann –og avløp, og har du det ikke i orden, blir ikke klærne rene.

Med en svipp innom Bergen Rør AS vet man hvem ansiktene bak stemmene er, og hva som skal til for å få montert vaskemaskinen. Trenger man hjelp til andre ting, da vet du hvem du skal spørre!

vvs bergen
vvs eksperten
logo
facebook

Husk å koble riktig!

Monter gjerne vaskemaskinen på et betongunderlag, men dette betyr som regel at du må ha vaskemaskinen på grunnivå. Mange har likevel ikke uttak for dette i første etasje og må ha den på badet i andre. Det går helt fint an å ha vaskemaskinen også her, spesielt om man er flink til å skru beina slik at selve enheten står stødig. Enkelte gulv har helning, og derfor må man ta hensyn til dette.Koble tilløpsslangen til vannrøret og slangen for avløpsvann til avløpet. Disse festes gjerne med slangeklemmer.

Når alt er klart kobler man til strømmen og vaskingen kan begynne. Det er lurt å følge med på første vask, slik at man forsikrer seg om av vaskemaskinen fungerer optimalt.

3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten