logo

Rimlig VVS & Rørlegger i Nesttun

Det skal ikke mer til en tre steg før Bergen Rør har ordnet rørene for deg. De tar rørleggerarbeidet på alvor, og leverer service og vedlikehold på høyt nivå. 

De holder til i Nesttun, men er rask på pletten om man skulle ha behov for det. Alt fra blandebatteri til varmepumper kan bli skiftet og montert etter godkjente metoder.

 Det er klart mange er på alerten etter de store vannproblemene som var. Lite hadde det med vannrørene å gjøre, men man vet samtidig at etterslepet er stort. 

Ett nybygg vil få helt moderne rør, men mange er allerede koblet til et stort nettverk. Om ikke disse fungerer og er tette, kan vanntapet bli stort. 

Bergen Rør hjelper til der folk trenger det, men ofte er det baderom og våtrom generelt som det etterspørres hjelp til. Bergen Rør kan sette opp dusj og servant om det er det man ønsker. Bestill avtale på telefon 95 00 00 09!

bergen ror tjenestebil
rorlegger
3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

logo
vvs eksperten
mva registrert

Rørleggertjenester i Nesttun

Bergen Rør er også en av bydelens mest benyttede rørleggerfirma. Med sentrale lokaler og dyktige medarbeidere, har rørleggerne alt på stell. Tette rør, tilkobling og mange nyttige tjenester er noe av det Bergen Rør kan hjelpe til med. 

De leverer både til bedrifter og husholdninger. Det kan være forsikringssaker og vanlige sanitærforhold som må utbedres. 

Nesttun er mangfoldig og stort, og derfor er det godt å vite at bilene til Bergen Rør alltid er fulladede og operative. Det er fokus på rent vann og for et sted som Nesttun er det like viktig som det alltid har vært. Nye rør og anlegg krever mye av fagfolkene, og kanskje er du neste kunde hos Bergen Rør sine rørleggertjenester.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten