logo

Alt til badet

Renovering, oppussing og rehabilitering av bad i Bergen

Komplett entreprise på rehabilitering av bad

vvs eksperten
facebook
mva registrert

Velg en erfaren totalentreprenør for ditt badromsprosjekt.

Nytt bad i Bergen? Løsningen nærmere enn du tror

Ofte er løsningen bare noen tastetrykk unna. Det som er bra er at man kan finne ut mer om hver enkel tilbyder på internett. De fleste har en informativ nettside, men har de ikke det har mange likevel mange blitt omtalt av en rekke tidligere kunder. 

Der kan man også se litt mer på hva det vil koste. Kanskje kan man få et overslag på et arbeide du vil få utført, slik at du selv kan dra på jobben vel vitende om at arbeidet blir utført. Rørleggertjenester er også tilgjengelig for dem som har hytte, bedrifter og offentlige bygninger som trenger rehabilitering av bad og våtrom. 

Sjekk tilbudene før du slår til. Ikke begynn arbeidet selv, uten en uttalelse fra en godkjent rørlegger. Rehabilitering av bad er noe for Bergen Rør!

bad bergern
toalett

Opplegg til hvitevarer og toalett

I mange eldre hus er det ikke noe opplegg for hvitevarer. Man skal likevel gå relativt langt tilbake før dette ikke er lagt inn. I andre hus er det kanskje plasseringen som er feil. Enkelte vil for eksempel lage et ekstra toalett og dette er noe de kan fikse. Rørene ligger ofte i veggene, og derfor kan en rørlegger ordne slik at man kan legge opp system for tilløp og avløp. 

Vasker, toalett, vaskemaskiner, oppvask også videre trenger både tilløp av frisk vann og avløp av grå-vann eller svartvann. 

Dette er vann som kvalifiseres som kloakk. Men kanskje er det helt andre ting man trenger hjelp til. Lekkasje i tilløpsrøret, en kran som drypper eller avløp som er tette. Hva gjør du? Sjekk med en rørlegger fra Bergen Rør.

3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

Pusse opp bad Bergen

De fleste bad i dag er laget av fagfolk. Det er blant annet fordi man skal ha alt på det rene om noe skulle oppstå. Forsikringer dekker sjelden arbeid som er gjort selv, spesielt om arbeidet ikke kvalifiserer for det.

Rehabilitering av bad dreier seg likevel vanligvis om en oppgradering eller en utbedring som følge av en skade. Skader kan oppstå dersom man har tette rør, lekkasjer eller andre ting som har ført til at badet må rehabiliteres. Bergen Rør fikser avtaler om gode priser på rehabilitering av badet. Ofte er det rørleggere som kan hjelpe til med rehabilitering av bad. De kan ikke bare skifte rør og sette opp anlegg for vaskemaskin eller nytt toalett, men de kan også fikse varmekabler i gulv, nytt servant og baderoms-interiør.

Rørleggertjenester for bad
I Bergen er også rørleggertjenestene klare for å hjelpe til. Det spiller liten rolle hvor man bor, enten det er i sentrum, Fyllingsdalen, Askøy eller Laksevåg. Selv om avstandene er store, er tilbudet stort. Ikke bare store rørleggerkjeder har den kompetansen du trenger, men også små enkeltmannsforetak eller bedrifter. Kanskje mer personlig service, men uansett utsøkt hjelp. 

Bergen Rør er rørleggertjenesten som gir tilbud på totalentreprise! Mange tenker at rehabiliteringer av bad kun må skje ved store skader, men vil man pusse opp totalt, er deres tjenester aktuelle. Rehabilitering kan være en oppgradering til en standard som gjelder i dag, fordi regelverket har endret seg, blitt mer strengt eller bedre for alle. Ny teknologi er hele tiden med på å øke kvaliteten.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å pusse opp bad,  levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten