logo

Rimlige Rørleggertjenester i Os

Bergen Rør AS hjelper deg i Os med alt relatert til Rørlegging. Vi arbeider med rørlegging i nybygg, oppussing og rehabilitering av baderom, sanitæranlegg, gulvvarme og kjøleanlegg. 

Virksomheten er et Aksjeselskap som drives av Eric Skare Engelsen, som er en VVS entreprenør som samarbeider med andre håndverkere.

Firmaet har en bred erfaring innen bygg, rørlegging & vvs og har holdt på siden 2016. Vi jobber stort sett lokalt i Bergen og Hordalandområdet.

Det er klart mange er på alerten etter de store vannproblemene som var. Lite hadde det med vannrørene å gjøre, men man vet samtidig at etterslepet er stort. Ett nybygg vil få helt moderne rør, men mange er allerede koblet til et stort nettverk. 

Om ikke disse fungerer og er tette, kan vanntapet bli stort. Bergen Rør hjelper til der folk trenger det, men ofte er det baderom og våtrom generelt som det etterspørres hjelp til. Bergen Rør kan sette opp dusj og servant om det er det man ønsker. Bestill avtale på telefon 95 00 00 09!

3 Trinns modellen våres for et vellykket rørleggeroppdrag
Trinn 1

Trinn 1: Kontakt

Trinn 1: Kontakt oss

Trinn 2

Trinn 1: Tilbud​

Trinn 2: Tilbud / Befaring

Trinn 3

Trinn 3: Utførelse​

Trinn 3: Utførelse

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten