Alle tjenester

Tjenester

Døgnvakttelefon

Nyttig

Kontakt

Din proffpartner

Sektorer

Nyttig

Kontakt

Om oss

Alt om Bergen Rør

Nyttig

Kontakt

Proffkunde

Din proffpartner i Bergen

rørlegger som legger rør i en kjeller i Bergen

Alt innen rør og vvs for proffmarkedet

Vi jobber med alle typer prosjektering, planlegging og gjennomføring av VVS på større prosjekter. Enten det er snakk om en enkel bolig, borettslag eller større entreprenøroppdrag. VVS-installasjoner er en kritisk del av alle nybygg og stiller strenge krav til materialer, gjennomføring og dokumentasjon.

Prosjektering

Vi tar av oss alt som inngår i prosjekteringfasen. Du trenger kun å forholde deg til 1 person.

Søknader

Vi sikrer at alle krav, søknader og dokumentasjon tilfredstiller alle krav i plan- og bygningslovgivningen.

Avtaler

Vi sikrer at alle nødvendige avtaler kommer i land for at ditt prosjekt blir realisert.

For nybygg leverer vi alt utstyr og utfører arbeidet med høy presisjon, slik at oppsettingen av nybygg går smidig og etter planen.

Vi utfører komplette VVS-installasjoner, inkludert prosjektering og samarbeid med andre entreprenører.

Har du et nybyggsprosjekt i Bergen? Som rørlegger kan vi bistå med:

  • Tilkobling av vann og avløp på offentlig ledningsnett
  • Innvendig røranlegg
  • Motering av utstyr, slik som varmtvannstanker, pumper og komplett baderomsmontering
  • Installasjon av ventilasjon og varmepumpe
  • Springleranlegg
  • Vannbåren varme og gulvvarme
  • Bunnledning

Hvis du sitter i styret for et borettslag eller sameie, vet du at VVS- og rørinstallasjon i borettslag krever dyktige fagfolk som holder avtaler.

Vårt mål er alltid fornøyde beboere, samtidig som både installasjon og service av VVS-anlegg i borettslag skal og må utføres etter budsjett og til rett tid.

Mange eldre borettslag har gamle rørsystemer som har blitt utsatt for korrosjon siden 70-tallet. Styret har ansvaret for at hele boligmassen forvaltes på en forskriftsmessig måte, men røranlegg blir ofte oversett for lenge, fordi skadene først blir synlige når det er for sent.

Bergen Rør AS kan bistå med både inspeksjon, serviceavtaler, vaktordning for tette rør og lekkasjer, samt prosjektering og utførelse av komplette rørsystemer når tiden er inne for å bytte det ut.

For næring- og industri er det avgjørende at alle VVS-installasjoner følger forskrifter, enten det er snakk om kjøling og avløp på et lager eller springleranlegg som skal dekke store flater.

Det stilles strenge krav til dokumentasjon og utførelse, som bare et grundig forarbeide, god planlegging og høy kompetanse kan oppfylle.

Vi har mange års erfaring med prosjekter fra nærings- og industrisektoren. Derfor er du sikret en trygg og pålitelig samarbeidspartner på alle VVS-prosjekter i Bergen.

I trygge hender

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter