Alle tjenester

Tjenester

Døgnvakttelefon

Nyttig

Kontakt

Din proffpartner

Sektorer

Nyttig

Kontakt

Om oss

Alt om Bergen Rør

Nyttig

Kontakt

Rørleggertjenester

fra A Å

Gratis Befaring

prosjektleder og rørlegger diskuterer løsninger foran arbeidsbilen til Bergen Rør

Totalleverandør av rørleggertjenester i Bergen

Rørleggertjenester for alle behov. Vi tilbyr alt fra rørreparasjoner og vedlikehold til installasjon av nye rørsystemer. Vi tar alltid våre kunders ønsker og behov på alvor og jobber hardt for å levere høykvalitets rørleggertjenester til rimelige priser. Søker du en pålitelig rørlegger i Bergen, velg Bergen Rør.

Oppdrag vi ofte utfører

Ingen oppdrag er for store eller små

Få umiddelbar hjelp når du trenger det. Vi har 24/7 døgnvakt for akutt rørleggerbehov. Ring 55 60 58 01 for øyeblikkelig assistanse.

Vi tilbyr et bredt spekter av servicejobber for å sikre at dine rørsystemer alltid fungerer optimalt. Her er noen typiske jobber:

  • Bytte kjøkkenarmatur
  • Montere nytt dusjarmatur
  • Installere dusjkabinett
  • Bytte toalett

Tette avløp kan være en svært frustrerende opplevelse, og kan lett føre til alvorlige skader og ubehag. Heldigvis kan dette problemet lett løses med hjelp fra en profesjonell rørlegger. Bergen Rør tilbyr effektive løsninger for alle typer av tette avløp.

Når vannet fryser i rørene, kan det øke presset og føre til at rørene sprekker, som igjen fører til alvorlige skader og store reparasjonskostnader. Bergen Rør tilbyr løsninger for å forhindre og håndtere frosne rør. Våre rørleggere kan inspisere dine rørsystemer for å identifisere eventuelle svakheter og anbefale tiltak for å hindre frysning. Vi kan også håndtere situasjoner der rørene allerede har fryst og reparere eventuelle skader på en effektiv måte.

Ditt bad og kjøkken er to av de viktigste romene i hjemmet ditt, og røropplegget spiller en avgjørende rolle i deres funksjonalitet og sikkerhet. Bergen Rør tilbyr røropplegg til bad og kjøkken, fra planlegging til installasjon. Sikkert og effektivt.

Oppkobling av vaskemaskin kan være en krevende oppgave, spesielt hvis du ikke har erfaring med rørleggerarbeid. Heldigvis kan Bergen Rør hjelpe deg med å gjøre prosessen enkel og smertefri.

Montering av en varmtvannstank er en viktig oppgave som krever kompetanse og erfaring. En dårlig installert varmtvannstank kan føre til ineffektiv oppvarming og økt energibruk, i tillegg til økt risiko for lekkasjer og skader. Bergen Rør tilbyr profesjonell montering av varmtvannstanker for å sikre at din nye tank blir installert riktig og sikkert.

Fastpris

vannskap plassert på vaskerom

Trygghet

Logo for "Sentralgodkjenning"

Sentralt godkjent

Vi har riktig spisskompetanse og kvalitetssikringsrutiner

logo for "Boligmappa"

Digital dokumentasjon

All dokumentasjon blir lagret digitalt i Boligmappa

Høy kvalitet og lang erfaring med alt innen VVS

Vi tar oss av alle rørleggertjenester, enten det er snakk om installasjon og prosjektering av komplette røranlegg for nybygg eller en tett kjøkkenkran.

arbeidsbil fra Bergen Rør
4 rørleggere som poserer foran arbeidsbilene til Bergen Rør

Ønsker du å snakke med en fagekspert?

Bli kontaktet

Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter