logo

Når avløpet er tett i Bergen med omegn

Noe av det verste som fins er tett avløp. Hva skal man gjøre om doen er tett eller det aldri renner ned i vasken? Rådene er dyre, men enkelte smarte løsninger er bedre enn andre. Skal man ta problemet ved hornet på egen hånd kan det være smart å åpne avløpsrøret under vasken. 

Man må forsikre seg om at stoppekrana er skrudd igjen, selv om dette ikke er nødvendigvis om man har en bøtte under. Skru forsiktig opp bunnrøret og bruk gjerne engangshansker. Det kan være mye skitt, spesielt hår som har festet seg. Dette er en av grunnene til at man aldri skal kaste ting i avløpet!

vvs-arbeid
bergen ror tjenestebil

Vi hjelper deg!

Når man har fått rensket ut, kan man sette på vannet for å se om det er jevn flyt på avløpet. Andre prøver seg med kjemikalier eller Donald Duck-metoden. En avløpspumpe kan fungere om man bruker den riktig. Men har du verken tid eller lyst til å holde på med dette selv? Kontakt Bergen Rør i dag for en avtale! 

Sammen blir man enige med Bergen Rør
Ta kontakt med Bergen Rør, de fikser tette rør på kort tid. Det som er bra med Bergen Rør er at det er et sammensveiset team som jobber godt sammen. 

De kjører ut i sine biler og man vet godt hvem som kommer når den dukker opp i gården. Enten man tar kontakt via telefon eller e-post, er det ingen problem å titte innom for en avtale rundt en kopp kaffe. Dyktige rørleggere venter på dine oppdrag for en rimelig pris.

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten