logo

Utskiftning og fornying av rør

Du har sikkert hørt det før, de norske rørene er eldgamle. Kanskje 100 år gamle, og mange av dem er slitte. Ikke fordi kobberet ikke tåler tidens tann, men ofte siver det fra koblinger og lignende. 

Rør til hus og bygninger er kanskje ikke så gamle, men det hender de går i stykker. Enten graves de over eller de har ikke tålt belastningene. Bergen Rør tar på seg alt slikt arbeid for privatpersoner og bedrifter. Bergen Rør har kompetansen som skal til for å skifte rør i vegger og gulv også. 

Kanskje holder det bare å fornye deler av anlegget eller feste på noen nye koblinger. Da har Bergen Rør alt klart og er på stedet i løpet av kort tid. Er man avhengig av en som kan bistå i en boligbyggerprosess eller bare vil ha en fast avtale med rørleggeren, da kan du bruke oss på Bergen Rør AS, rørleggeren for Bergenserne!

Kontakt oss nå, Få uforpliktende tilbud samme dag. Velg en lokal, anerkjent, kunnskapsrik rørlegger med trygge vilkår idag!

Bergen Rør har den kompetanse det trengs for å levere et solid arbeid med rør, interiør, rehabilitering, total-entreprise eller store prosjekt. Alt du trenger for å få rørleggeren på døren. 

24t Døgnvakt : Klikk for å ringe
mva registrert

Fortell oss kort om  hva vi kan hjelpe deg med

Eller ring oss på vår Døgnåpne telefon

vvs eksperten